Zamieszczone przez txk
Ciekawy fotoradar w Rudzie Śląskiej - uwaga.
Zwiń
X
-
Ciekawy fotoradar w Rudzie Śląskiej - uwaga.
Po tym jak w mojej rodzinie przyszło z niego zdjęcie postanowiłem znaleźć to cudo w internecie - nic z tego. Spotkałem je, więc ja postanowiłem przełamać monopol na tajemniczość tego wozu.
Poza tym strasznie suszą na DTŚ-ce ostatnio. Ostatnia zwężka w Rudzie Śląskiej, ograniczenie do 40km/h. :S
-
-
Zamieszczone przez MickulZamieszczone przez SMOG_84Mickul, podziękowanko dobrze wiedzieć, że takie cudo po SL krąży
A tak nawiaskiem, to gdzie go ząpałeś?O2 1.9 TDI BXE ELEGANCE - SILVER ARROW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2pacskur... no inaczej tego nie mozna nazwac- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Re: Ciekawy fotoradar w Rudzie Śląskiej - uwaga.
Zamieszczone przez MickulPoza tym strasznie suszą na DTŚ-ce ostatnio. Ostatnia zwężka w Rudzie Śląskiej, ograniczenie do 40km/h. :S
Stoi pod wiaduktem w cieniu (pod 1 Maja) zasłoniety znakami.
Jakby nie CB tobym już becalował.
Komentarz
-
-
:twisted: Ten samochód to już się chyba z 10 razy spłacił straży miejskiej
Często go widuje ale w ruchu co jest jeszcze gorszym zagrożeniem. Teraz często wylatując na jakąś prostą z zakrętu zawsze oglądam czy coś podobnego z przeciwka nie jedzie.
Co do miejsc to jest ich sporo. Np. kiedyś stali między Halembą a Bielszowicami pod wiaduktem z autostrady. Samochodu nie było widać bo stał w cieniu, gdyby nie dziwne zachowanie taxi z przeciwka, który mrugał chyba z prędkością 5 mrugnięć na sekundę, to bym miał zdjęcie, bo kto tam jedzie 50!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauCiekaw kiedy takie coś w Wawie będzie (jak już nie jest)
Od dłuższego czasu widzę, że SM zamiast wziąć się do roboty to kombinuje jak tu najwięcej kasy nazgarniać..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauCiekaw kiedy takie coś w Wawie będzie (jak już nie jest)
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, to, że takie cudeńka są to ja wiem, bo jak wracam z uczelni to przed Pomnikiem Lotnika zawsze stoją i ciachają bus-pasowców
Ale z tego co zaobserwowałem to w Warszawie zawsze jak był ustawiany mobilny fotoradar (takie cudeńko jak w Peugeocie lub policja na stelażu ustawiała) to była wystawiona tabliczka "Kontrola radarowa" czy jakoś tak więc trudno było się nie zorientować, że stoją.
Zamieszczone przez Arti_r1taa to furka straży miejskiej i cykają fotki nawet w czasie jazdy gdy się jedzie z przeciwka :evil: Sprawdzone!!
Komentarz
-
-
Zastanawiam sie bo cos slyszalem, ze maja byc wprowadzone nowe przepisy dajace waznosc zdjeciom robionym od tylu. Chyba do tej pory takie zdjecia nie byly wazne? Nie wiem czy te nowe juz weszly w zycie. Niby jak w przypadku zdjecia od tylu wskazac kierowce. Zawsze moge powiedziec, ze jechalem razem z kolega, zmienialismy sie i nie pamietam kto akurat w tamtym miejscu prowadzil.
Jest jeszcze inna kwestia, czy fotoradary sa w stanie zmienic prog pretkosci od ktorej robia zdjecia automatycznie - np w nocy na terenie zabudowanym jest 60 km/h a wiekszosc fotoradarow w dzien robi przy przekroczeniu o 20 - wiec przy 70 km/h. Jesli ten prog by nie zostal zmieniony to zdjecie zrobione w nocy oznacza przekroczenie predkosci o 10 km/h.
Komentarz
-
-
Od tyłu lub przodu (zamiennie) mogą robić zdjęcia Polskie zabawki firmy Zurad i Szwajcarskie Multanovy ("słynne" fotoradary z pomorza) którę robią zdjęcia i podczas dojazdu i podczas odjazdu
Jednak nigdy ze 100-200 metrów, a max 40 metrów w przypadku Multanovy
Także możesz spać spokojniewww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
jeb..ne łąpi duchy pier...ne wzieli by sie za robote a nie stali srali w stołki i fotki cykali bo czasem to przeginają służbiści ponad prawem :twisted: :twisted:http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Jac_ek, ta twoja fota to chyba jakaś stara jest, ostatnio widziałem na Radzymińskiej jak stali nie oznakowanym i pstrykali, szczęście w nieszczęściu że w wawce to podnoszą sporo ten limit ponad stan bo mijałem ich i miałem około 75 km/h gdzie dopuszczalna była 60 km/hO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz